spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Ionuț Berchișan – de la conducător de joc al ISCT, la personal trainer al 18Gym

spot_img

Ionuț Berchișan este unul dintre cei mai compleți sportivi din Câmpia Turzii

Cu o carieră sportivă de peste 20 de ani, Berchișan a evoluat treptat, de la jucător de fotbal, la personal trainer. Începând din această săptămână, Ionuț Berchișan este noul antrenor personal din echipa 18Gym.

„Ionuț este cel mai nou membru al echipei 18Gym Câmpia Turzii.

“Am început sportul la vârsta de 7 ani, la echipa de fotbal a orașului, am jucat fotbal la nivelul ligii a doua profesioniste de fotbal, la echipa Industria Sărmei Câmpia Turzii.Sunt absovent a doua facultăți, licențiat în:
1) educație fizică și sport -specializarea fotbal
2) kinetoterapie si motricitate specială.
Am absolvit si cursul de masseur în cadrul centrului ” Palestra” .Am lucrat timp de 5 ani ca personal trainer in Anglia.
Scopul meu este să vă monitorizez antrenamentul foarte atent să mă asigur că aveți o postură corectă, fără risc de accidentare in timpul execuției .Dacă vom respecta aceste lucruri, pe langă muncă, seriozitate și o alimentație corectă, rezultatele nu vor întarzia să apară.”

Ionuț și-a început deja activitatea așa că nu mai aștepta deoarece locurile în echipa sa sunt limitate, rezervă-ți locul printr-un mesaj privat sau la numărul de telefon 0770523630”, transmite centrul sportiv din Câmpia Turzii.

spot_img
spot_img
spot_img