Ionel Isac-Tudorache aruncă bomba: „Dorin Lojigan, Mihai Pătruțiu și Marian Lechințan sunt cercetați penal”

spot_imgspot_img

După ce RefleqtMedia a făcut public faptul că trei membri PSD, Ionel Isac, Petre Pop și Ludovic Csutak, sunt cercetați penal într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Turda, primul dintre ei au ieșit pe facebook pentru a spune că … „moare și capra vecinului”.

„ Este foarte interesant, pare să fie o coincidență, de ce presa locală este interesată cu precădere de dosarele penale ale unor membri PSD Câmpia Turzii si sunt vădit dezinteresați dacă acuzele se confirmă. Oare o fi la moda ca fiecare membru PSD din Câmpia Turzii să aibă câte un dosar penal ? De ce presa locală având la îndemână mijloacele necesare, nu investighează si posibilele cazuri de urmarire/ cercetare penală în rândul membrilor PNL Câmpia Turzii ? având posibilitatea să ceară unele lămuriri, atât cât permite legea în această fază, organului de cercetare penală.


Din surse demne de incredere, împotriva primarului Dorin Nicolae LOJIGAN, a consilierului local liberal Mihail Iuliu PATRUTIU si a adm. Complexului de Agrement ,,La trei lacuri ” Marian LECHINTAN s-au depus plângeri penale având la bază suspiciuni rezonabile de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, instigare la fals intelectual, fals și uz de fals în înscrisuri oficiale, evaziune fiscală și problematica ar putea fi extinsă, această din urmă rămânând în sarcina organului de cercetare penală. Acest dosar a fost repartizat de către DIICOT Cluj spre competența Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda si se afla spre cercetarea faptelor la Compartimentul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii.


Urmează să vedem/aflăm cum evoluează lucrurile în timp, care este celeritatea cu care se va rezolva această cazuistică.


Oare nu este important, util ca presa locală să informeze obiectiv si transparent cetățenii municipiului despre posibilitatea că primarul ar putea fi cercetat penal ?


Eu am înțeles mesajul, la PSD, așa DA !! pe când la PNL – BA !! ”, a spus Isac.

RefleqtMedia a remis chiar în această dimineață, o solicitare în temeiul legii 544/2001 pentru a afla dacă, într-adevăr, Lojigan, Lechințan și Pătruțiu sunt cercetați sau urmăriți penal.

În eventualitatea în care afirmațiile lui Isac sunt false, atunci cei trei vor putea foarte ușor să-l acționeze în instanță pentru defăimare.

spot_img
%d