spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Ioan Rus folosește citate din Erasmus pentru a-l impulsiona pe Cozmin Sașa

spot_img

În cadrul conferinței de presă organizată, în urmă cu două zile, de Pro România Câmpia Turzii, președintele organizației, Cozmin Sașa, a declarat că rezultatul vizat de Pro România la Câmpia Turzii este acela de a câștiga funcția de primar și majoritatea în consiliu local.

Fiindcă suntem iubitori ai deducției logice și fiindcă Sașa nu a venit însoțit de vreun alt potențial candidat la Primărie, am dedus că el însăși va candida, astfel că l-am întrebat dacă se teme de faptul că se va lupta cu oameni cu ani întregi de experiență politică.

Răspunsul lui Sașa a fost unul… să-i zicem „interesant”.

„Eu nu am spus că eu voi candida sau că eu vreau să fiu primar, ci doar că organizația își propune acest lucru”, a declarat Sașa.

Sesizând penibilul în care urma să se scufunde proaspătul președinte al Pro România, Ioan Rus a intervenit, pentru a-l impulsiona pe Sașa.

„Buturuga mică, de multe ori, a răsturnat carul mare și n-aduce anul ce-aduce ceasul. Deocamdată l-am uns șef oficial aici. Încet, încet, prin prestația lui de ce să nu viseze să fie liderul acestei localități? Un citat celebru spune că soarta ține cu cei curajoși!”, a fost intervenția lui Ioan Rus.

La rândul lor, Aurelia Cristea, Mihai Șandru și Leonard Horvath au intervenit pentru a-l încuraja pe Cozmin Sașa și pentru a-l „convinge” că ar putea deveni noul primar al Municipiului Câmpia Turzii.

Văzând susținerea de care se bucură, Cozmin Sașa a declarat că NU SE TEME SĂ CANDIDEZE LA PRIMĂRIE și că, în perioada de timp rămasă până la alegerile locale, are destul timp să-și calculeze pașii.

spot_img
spot_img
spot_img