spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Invitaţie la FamTAstic Land – un eveniment de excepţie dedicat familiei organizat la Turda Arena în perioada 31 mai –  2 iunie 2024

În perioada 31 mai 2024 – 2 iunie 2024 porțile Turda Arena se deschid din nou pentru un eveniment de excepție dedicat familiei – FamTAstic Land. Pe parcursul a trei zile, întreaga comunitate se va reuni pentru a crea prietenii, amintiri și experiențe de neuitat!

FamTAstic Land este locul perfect pentru a petrece timp de calitate cu familia şi prietenii. Vizitatorii se vor bucura de o varietate de activități pline de aventură și creativitate, precum și de concerte live susținute de cei mai renumiți artiști ai momentului. Pregătiți să ofere spectacole de neuitat, aceștia vor aduce prin melodiile lor emoții vibrante pentru toți participanții.

Evenimentul promite o mulțime de surprize, jocuri interactive, ateliere creative și o atmosferă festivă care va aduce bucurie tuturor, de la cei mai mici până la cei mai mari. FamTAstic Land este prilejul ideal pentru a te reîntâlni cu prietenii și cei dragi, creând împreună amintiri unice.

Turda Arena își deschide porțile pentru distracție, zâmbete, amintiri și emoții, iar împreună redefinim distracția în familie, comunicarea și prietenia!

Acest eveniment nu ar fi posibil fără sprijinul generos al sponsorilor și partenerilor noștri, printre care se numără: Compania de Apă Arieș, Salina Turda, Optimedia, MBE Electric, Aqua Serv, Dan Dan Tur, Crama la Salina, M. Install, Sarerom, Edotec Romania, Macromex, Pralina, Zeolites Group, Moldovan Carmangerie și HTI International Romania. Le mulțumim tuturor pentru că fac parte din povestea noastră!

Împreună, construim lucruri minunate și aducem bucurie și inspirație în viețile tuturor. Revenim curând cu programul complet al evenimentului!

Biroul de presă

spot_img
spot_img