fbpx
Sunday, May 28, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaInvestițiile municipiului Turda, subiect de emisiune la Kanal D

Investițiile municipiului Turda, subiect de emisiune la Kanal D

spot_img

Una dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune din România „Ro-Aventura” a venit la Turda, pentru filma o nouă ediție a emisiunii.

„Ne continuăm călătoria prin Transilvania, începută pe malurile Someșului și ajungem, sâmbătă, pe cele ale Arieșului. Turda, leagănul de civilizație a sării, ne întâmpină cu unul dintre cele mai emblematice și vizitate locuri din țară. Salina este cartea de vizită a municipiului, dar nu singura atracție din bătrâna Potaissa. Al doilea oraș al județului Clui cunoaște o dezvoltare fantastică, cu turismul printre principalele motoare. Abia așteptăm să vă povestim în imagini această așezare de basm! Mulțumim, Salina Turda și Primăria Municipiului Turda! ”, transmit producătorii Ro-Aventura.

Aceștia au fost atrași la Turda de investițiile în valoare de peste 200 de milioane de euro pe care Cristian Matei și echipa din subordine le implementează în fosta cetate romană.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: