spot_img
spot_img

Investiție majoră în infrastructura sportivă de la Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Tinerii pasionați de sport din municipiul Câmpia Turzii vor avea posibilitatea, în scurt timp, să se bucure de un complex polisportiv (skate park, teren de sport și patinoar) de nivelul marilor orașe.

Inițiatorul proiectului, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN va întreprinde toate demersurile necesare în vederea asigurării condițiilor optime pentru ca tinerii să practice diverse activități sportive în complexul polisportiv care va fi edificat în municipiul nostru.

În cadrul acestuia va fi realizat un skate park dotat cu şase rampe de diverse dimensiuni, pentru practicarea sporturilor extreme de vară (skateboard, bmx, role). Deasemenea, în zonă va fi amplasat un patinoar care, pe durata verii va putea fi utilizat ca suprafață pentru practicarea sporturilor de echipă (fotbal, baschet, volei).

Investiția totală necesară realizării proiectului va putea fi susținută inclusiv din surse extrabugetare sau fonduri europene, degrevând bugetul local de venituri şi cheltuieli al municipiului Câmpia Turzii.

„Tinerii din Municipiul Câmpia Turzii vor avea șansa, să practice atât sporturi de vară, cât și de iarnă la noi în municipiu, iar prin intermediul proiectului vor beneficia de o serie de activități care să le asigure, deopotrivă, sănătatea și libera exprimare.

Sunt încrezător în reușita, dar și în feedback-ul pozitiv pe care-l vom primi de la tineri și estimăm un număr de aproximativ 300 de vizitatori atât la skate park, cât și la patinoar, în fiecare zi de funcționare a acestora.”, precizează primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN.

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Elicopterele Bazei 71 Aeriană, în misiune la „Wind Spring 2022”

Militarii Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” întețesc pregătirile, alături de partenerii NATO. Tot mai dese sunt exercițiile la...

Semnal de alarma al Companiei de Apa Aries: Nu irositi apa!

ℹ Informare - 💧Recomandări CAA pentru utilizarea apei potabile din rețeaua publică în perioada de secetă ❗️Compania de Apă...

„Oferta” cu permise de conducere false continuă, pe facebook! Poliția nu vede nimic!

În urmă cu două săptămâni, RefleqtMedia atrăgea atenția cu privire la o „ofertă” de pe rețelele de socializare,...

Ideal Cleaning Câmpia Turzii face angajări

 ANGAJĂM - ‘Personal curățenie’Echipa noastră este în căutarea unei persoane responsabile, receptivă la sugestii, cu abilități de comunicare...
spot_img

Decizie anti-speculă la Profi

În contextul în care tot mai mulți oameni cumpărau sute de kg de făină, ulei, hârtie igienică și alte tipuri de produse ESENȚIALE, doar...
%d bloggers like this: