spot_img

Investiție de peste 100.000 de euro „trântită” de consilierii „puterii” de la Câmpia Turzii

Date:

Share post:

Că unii politicieni sunt „varză” când vine vorba despre gestiunea banului public ne-am convins de mult, dar atunci când meschinăriile politice aduc ingerință unei investiții private, aici deja vorbim despre o încălcare A JURĂMÂNTULUI DEPUS LA ÎNVESTIRE.

“Jur sa respect Constitutia si legile tarii si sa fac, cu buna-credinta, tot ceea ce sta in puterile si priceperea mea pentru binele locuitorilor Municipiului Câmpia Turzii. Asa sa-mi ajute Dumnezeu.”, este textul jurământului pe care consilierii din Câmpia Turzii l-au depus, în luna iulie a anului 2016, cu mâna pe Sfânta Scriptură.

Un caz concret este cel al consilierilor locali ai PNL, UDMR și PPU-SL care, astăzi, în plenul ședinței de consiliu local, au blocat o investiție de peste 100.000 de euro.

Investiția urma să fie dezvoltată de avocatul, Adrian Spătariu și viza,,Etajare clădire birouri și locuințe, str. Laminoriștilor, nr.31, în municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj”, așa cum se arăta în proiectul de hotărâre.

Ceea ce este și mai grav este că acei consilieri care s-au abținut de la adoptarea proiectului de investiție nici măcar n-au catadicsit să-și motiveze decizia, în plenul ședinței.

Contactat de RefleqtMediaavocatul, Adrian Spătariu s-a declarat dezamăgit de decizia consilierilor locali.

„Să blochezi, așa, o investiție de peste 100.000 de euro, fără măcar să aduci o motivare asupra deciziei tale pare puțin ciudat. Voi vedea ce căi legale pot urma și chiar intenționez să acționez în instanță Consiliul Local.”, a spus Adrian Spătariu.

Este posibil ca decizia consilierilor locali, prin care s-a blocat investiția avocatului, să aibă raționamente pe cât de politice, pe atât de meschine.

În urmă cu o lună, RefleqtMedia vă prezenta faptul că tot mai multe voci vorbesc despre o posibilă revenire în politică, a lui Adrian Spătariu.

Să fie această „trântire” a proiectului de hotărâre nimic altceva decât o vendettă politică?

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...

Dorin “Gogu” Roșu întregește legiunea sârmară de la FCCT

✍️Bine ai venit, Roșu Dorin! 👏 ⚽️Roșu Dorin s-a alăturat...
%d bloggers like this: