27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIInvestiție de 200 de mii de euro la Câmpia Turzii - de...

Investiție de 200 de mii de euro la Câmpia Turzii – de pe vremea lui Vasinca n-a mai fost așa ceva

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Anunțul a fost făcut chiar de primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, în  cadrul ședinței de consiliu local care a avut loc în această săptămână.

Din câte se pare, în luna iulie a acestui an, un reprezentant al Forțelor Aeriene Americane, pe numele lui, Kevin M. O’brien, a vizitat municipiul Câmpia Turzii, în cadrul unei inspecții legată de viitoarele investiții pe care SUA le vor face în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”.

Cu ocazia vizitei sale la Câmpia Turzii, i-au fost prezentate mai multe proiecte de investiții pe care administrația locală le are în vedere în această perioadă.

Dintre proiectele prezentate, reprezentanții US Air Force au ales Școala Gimnazială „Avram Iancu”, unde se are în vedere reabilitarea fostei centrale termice și transformarea acesteia în bibliotecă, sală de lectură și sală de clasă pentru elevii care, actualmente, fac orele în program de după-amiază.

Proiectul este în valoare de aproximativ 275.000 de euro, iar US Air Force – East European Branch, a propus acești bani pentru anul financiar viitor al agenției care debutează în luna octombrie.

US Air Force a mai efectuat o investiție la Câmpia Turzii, și anume modernizarea clădirii policlinicii de pe strada Vasile Goldiș.

Acea lucrare a fost inaugurată în timpul ultimului mandat de primar al lui Ioan Vasinca.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: