fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaÎntrerupere furnizare apă potabilă și furnizare apă potabilă cu presiune redusă în...

Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda

spot_img

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.04.2023, între orele 08:00 – 17:30, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate pe:

 

– strada Macilor bl.K1, K2, K3

 

Furnizarea apei potabile se va efectua cu presiune redusă în cartierele:

 

– Oprișani

Poiana

 

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă de apă DN250 la rețeaua existentă de alimentare cu apă potabilă pe strada Calea Victoriei.

 

Lucrările sunt efectuate de constructorul SC ACSA SA (Lider de asociere) – SC CRITERIA INC SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) cuprinse în contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 – 2020,,

 

Va rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. 

 

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: