spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda – 28.08.2023

spot_img

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 28.08.2023, între orele 08:00 – 14:00, în municipiul Turda. Vor fi afectate imobilele situate pe str. Roșiori (tronsonul situat între Piața Basarabiei și Valea Racilor).

 

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare branșamente pe str. Roșiori. 

 

Lucrările sunt efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD” (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020″.

 

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

spot_img
spot_img
spot_img