12.1 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaÎntrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 01.09.2022, între orele, 08:00 – 17:00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate pe:
 
– Str. Lotus
– Str. Macilor
– Str. Nuferilor – zona CT6
– Str. Narciselor
– Str. Zambilelor – bloc E1 și E2
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare utilizatori strada Lotus, tronson cuprins între strada I.L.Caragiale și strada Nuferilor.
 
Lucrările sunt efectuate de constructorul SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) cuprinse în contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 – 2020,,
 
Va rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: