spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

spot_img
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 17.11.2022, între orele 08:00 – 20:00, în municipiul Câmpia Turzii.
 
Sunt afectați agenții economici care își desfășoară activitatea în:
– Parcul Industrial Câmpia Turzii – str. Laminoriștilor nr. 147
– Parc Reif Câmpia Turzii – str. Laminoriștilor nr. 147-153
– Parc Industrial Turda – str. Câmpiei 
 
– Str. Laminoriștilor nr. 111-117
Colegiul Tehnic Victor Ungureanu – str. Laminoriștilor nr. 115
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de conectare la rețeaua nouă de transport apă Dn 400 de pe strada Samuil Micu a rețelelor de distribuție din Cartier Șarât și Parcurile Industriale și anularea parțială a rețelei vechi de transport apă Dn 400.
 
Lucrarea este solicitata de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020″ – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
 
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
spot_img
spot_img
spot_img