fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiÎntrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii - 22.03.2023

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii – 22.03.2023

spot_img

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 22.03.2023, între orele 08.00 – 16.00, în municipiul Câmpia Turzii.

 

Sunt afectate imobilele situate pe:

 

– str. Laminoriștilor – de la nr. 112 până la numărul 244 (doar numerele pare)

 

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de conectare la rețeaua nouă a branșamentelor de apă și anularea branșamentelor rețelei vechi.

 

Lucrările au fost solicitate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020″ – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).

 

Vă rugam să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: