spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă Arieș anunță întreruperea furnizării apei potabile în Campia Turzii în data de 07.02.2024, între orele 09:00 – 13:00. Sunt afectate imobilele situate în: -Cartier Insula (strazile Salcamului, Trandafirilor, Amurgului, Berzei, Cucului, Cicoarei, Mierlei)-str. Laminoriștilor de la nr. pare începând de la nr. 94 până la nr. 280 (inclusiv SC Agrosel) și numerele impare de la 111 -145-str. Luncii

Municipiul Turda- str. Câmpiei, agenții economici: Solaris Shopping Park, MMM Autoparts

Cauza: Anulare rețea veche de transport apă Dn 400 de pe străzile : Avram Iancu, Andrei Mureșanu și parțial Laminoriștilor, respectiv de la intersecția cu Iancu Jianu (sens giratoriu supermaket Lidl) până la intersecția cu Vasile Goldiș.

Lucrarea este solicitată de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea TurdaCâmpia Turzii, în perioada 2014-2020″ – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7). La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

spot_img
spot_img
spot_img