spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

 Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu, furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda

spot_img
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 09.05.2023, între orele 08:00 – 18:00, în localitatea Mihai Viteazu.
 
De asemenea, în data de 09.05.2023, între orele 08:00 – 18:00, furnizarea apei potabile va fi efectuată cu presiune redusă în cartierele Micro 1, Micro 2, Micro 3, Poiana și Cartierul Industrial.
 
Întreruperea furnizării apei potabile și furnizarea cu presiune redusă sunt necesare pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire rețea alimentare cu apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu.
 
Va rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Pe parcursul efectuării lucrărilor, în perioada menționată, pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. 
 
Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
spot_img
spot_img
spot_img