fbpx
HomeCOVID-NEWSÎntr-o lume normală, la Câmpia Turzii se punea carantină pe „bahaos” ......
spot_img
spot_img

Într-o lume normală, la Câmpia Turzii se punea carantină pe „bahaos” … dar noi nu suntem normali!

- Publicitate -
spot_img

Câmpia Turzii are, conform rapoartelor publicate de DSP Cluj, 250 de infecții ACTIVE cu SARS-CoV-2.

Tot Câmpia Turzii are, conform lipsei de bun simț, infectați cu COVID-19 care nu respectă izolarea, cetățeni care nu respectă purtarea măștilor și distanțarea socială și structuri de poliție pe care le doare la banană.

Mai nou, Poliția Locală păzește tomberoanele de gunoi, cu ordin direct de la domnul primar. Tot mai nou, noaptea patrulează o singură Dacie Logan cu un polițist și-un jandarm, iar aceștia au obiectivul de a asigura ordinea și liniștea publică într-un oraș cu 27.600 de locuitori.

Tot mai nou, pe tinerii frumoși și liberi îi doare hăpt la banană de poliție, de carantine și de ore de intrare în case. Sâmbătă noaptea, la ora 20:22 de minute, vreo 4-5 grupuri puteau fi identificate, cu ușurință, pe băncile din cartierul Blocuri.

La Câmpia Turzii, în condițiile în care spitalul are autorizate … 10 paturi COVID-19, sunt 36 de pacienți internați.

Și-atunci … eu, ca jurnalist cu minte normală și cu o oarecare experiență și în muncă și în viață … mă întreb: de ce mama naibii nu se impune o carantină de 2 săptămâni în oraș?

Stăm 2 săptămâni în carantină, nimeni nu intră, nimeni nu iese, patrulează nițel armata și poliția prin oraș și scad numărul infectărilor fără probleme.

Dar nu … ca să nu supărăm lumea și să câștigăm puncte politice (o măsură retardată, disperată, a unor politicieni care habar n-au cum se câștigă punctele și cum funcționează memoria colectivă)… nu impunem carantina nicăieri.

Foarte bine, mâine o să avem rată de incidență de 9.50/1000.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: