spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Interlopul care a comandat ASASINAREA unui jurnalist – condamnat la 11 ani de pușcărie!

spot_img

În sfârșit se face dreptate în România!

Interlopul Lucian Boncu a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru că a plănuit să îl ucidă pe ziaristul Dragoș Boța, editorul șef al publicației pressalert.ro.

„Practic, Tribunalul Timiș l-a condamnat pe Boncu la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni de omor” și la doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „nerespectare a regimului armelor și munițiilor”. În virtutea faptului că Boncu avea condamnări anterioare, dar fusese eliberat condiționat, instanța a contopit pedepsele cu condamnările anterioare și s-a ajuns la verdictul de 11 ani de închisoare.”, scrie Gazeta de Cluj.

Jurnalistul urma să fie asasinat cu un pistol, ce a fost predat procurorilor DIICOT de către Nicolae Gavrilă, cel care s-a ocupat de racolarea celor doi bărbați care urmau să execute atacul.

Pe pistol cu care urma să fie executat atacul au fost găsite urmele mai multor persoane, inclusiv cele al interlopului Lucian Boncu. De asemenea, la dosar a fost depusă și o înregistrare în care interlopul spunea „o să-l omorâm”, cu referire la jurnalistul Dragoș Boța.

spot_img
spot_img
spot_img