spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Intalnire pe tema inceputului de an, la Primaria Turda

Astăzi am avut o ședință importantă în sala mare a Primăriei, în contextul pregătirilor pentru începerea noului an școlar. 🏫

 

Alături de doamna Marinela Marc, inspector școlar județean și reprezentanți ai Prefecturii Cluj, ISU Cluj și Direcției de Sănătate Publică am avut discuții pentru asigurarea unui început de an școlar cât mai sigur și eficient pentru toți elevii din municipiu. Împreună cu inspectorul școlar județean, am discutat punctual despre fiecare instituție școlară din municipiul nostru dar și din comunele învecinate.

 

Reprezentanții Prefecturii Cluj au discutat măsurile de siguranță și coordonarea eforturilor între instituții, pentru a asigura protecția și buna desfășurare a activităților școlare. ISU Cluj a prezentat importanța planurilor de intervenție în caz de situații de urgență, iar Direcția de Sănătate Publică a oferit recomandări pentru menținerea unui mediu școlar sănătos.

 

Prin colaborare și coordonare vom reuși să creăm un cadru optim pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri. Pe această cale, mulțumesc tuturor directorilor și dascălilor pentru contribuția lor și sunt convins că în municipiul nostru vom avea un început de an școlar reușit!

 

#Pregătiri #NoulAnȘcolar #PrimăriaMunicipiuluiTurda

spot_img
spot_img