23.4 C
Turda
Sunday, August 14, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTIntalnire bilaterala intre Cristian Matei si Viorica Dancila, la Cluj

Intalnire bilaterala intre Cristian Matei si Viorica Dancila, la Cluj

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ales sa petreaca ziua de 9 mai in Cluj Napoca, alaturi de primarii si presedintii de organizatie ai PSD.

La reuniune au mai participat, din partea Guvernului, ministrul Radu Oprea, ministrul Sorina Pintea, ministrul Eugen Teodorovici si Natalia Intotero, candidatul PSD la alegerile europarlamentare.

O caracteristica aparte a  intalnirii a fost reprezentata de discutia bilaterala purtata de premierul tarii, Viorica Dancila, cu unul dintre cei mai solizi piloni ai social-democratiei ardelene, Cristian Octavian Matei.

Discutiile dintre cei doi au vizat aplicarea politicilor guvernamentale in strategia de administrare a Municipiului Turda.

De asemenea, primarul turdean a putut dovedi, pe loc, faptul ca este printre primii primari din Romania care au solicitat finantare prin intermediul Fondului National de Dezvoltare si Investitii.

Este vorba despre finantarea obtinuta pentru reabilitarea strazilor din cartierul Primaverii, de care RefleqtMedia a scris chiar in acest weekend.

La finalul discutiei dintre cei doi, atat Viorica Dancila, cat si ministri, Radu Oprea si Sorina Pintea si-au manifestat aprecierea vis-a-vis de fondurile atrase si investitiile spectaculoase realizate de Cristian Matei si echipa din PSD Turda.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: