fbpx
spot_img

Instruire polițienească la Liceul Teoretic „Pavel Dan”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii Compartimentului Poliţie de Proximitate Câmpia Turzii au fost alături de elevii Liceului Teoretic Pave Dan din Câmpia Turzii.

Cei peste 100 de elevi din clasele V-VIII au primit informaţii legate de riscurile asociate consumului de tutun, alcool, droguri sau alte substanţe interzise, atât prin prisma sănătăţii cât şi din punct de vedere al răspunderii contrvenţionale sau penale.

Astfel elevii participanţi au putut afla care este răspunderea contravenţională sau penală a minorilor dar şi cum pot evita implicarea lor într-un astfel de comportament riscant.

De asemenea, au fost trensmise informaţii despre bullying şi violenţă şi riscurile asociate acestor comportamente.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Cristina Burciu: Construirea și modernizarea unităților de învățământ, pași concreți pentru instituirea conceptului de „școală verde”

Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ciucă este preocupat îndeaproape de inițierea strategiilor și politicilor publice generatoare de...

Iata cu cat se vand mieii la Turda si Campia Turzii

Pe retelele de socializare au aparut primele anunturi cu miei de vanzare. "Buna ziua! Avem disponibili miei pentru Paște!!!...

Iata cum sa recunosti un agent antidrog FALS

⛔️A T E N Ț I E!⛔️ ❗️Legitimația din imagine NU este emisă de Agenția Națională Antidrog sau de...
%d bloggers like this: