spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Inițiativa primăriei a prins roade – familia Aryanei a strans banii pentru operatie

Mama fetei care a impresionat o comunitate intreaga a facut anuntul, ieri, pe retelele de socializare.

Dragii noștri, nu am mai postat nimic de ceva timp pentru că nu am mai avut nimic nou de spus și, așa cum v-ați obișnuit deja, știți că mie nu îmi place să bat câmpii și nici să plictisesc pe cineva.
Însă azi am o decis să fac o nouă postare, din respect și recunoștință pentru toți cei care ne-au fost, ne sunt și (sperăm noi) ne vor fi alături și de acum înainte. Așa simt și așa mi se pare corect și normal…
Cu implicarea și cu ajutorul multor persoane extraordinare și dragi sufletului nostru, am reușit să strângem banii necesari pentru operațiile Arianei din Germania, sumă la care doar visam că o vom putea strânge vreodată, după cum ați putut vedea și pe factura proformă !! Este vorba de operațiile pe creier, de înlăturarea totală a tumorilor, care îi pun viața în pericol și care, în sfârșit, după atâtea nopți de “luptă” nedormite, pline de stres și de gânduri, scriind și rugându-mă sutelor de persoane cărora le-am făcut cunoscut cazul nostru în speranța că ne vor ajuta fiecare cum poate și Ariana va putea avea viața frumoasă și sănătoasă, așa cum își dorește și cum merită, după toate prin câte a trecut.
Pe această cale vreau să îi mulțumesc o dată în plus lui Dumnezeu că ne iubește și ne-a scos în cale îngerii Lui de pe pământ, oameni implicați, cu suflet de aur, care nu au rămas indiferenți, ci s-au implicat trup și suflet alături de noi în aceasta luptă. Le mulțumesc lui Tudor Miclauș și echipei CyberPunk Robotics pentru că acești copii minunați cu suflet bun și inocent, prin implicarea lor atât de profundă au generat un efect în lanț. Spun asta pentru că datorită acțiunii lor din decembrie 2022, când au organizat un eveniment caritabil și pentru Ariana, ziarul Libertatea a aflat de acest eveniment și a cerut mai multe detalii pentru a face cât mai cunoscut cazul. Prin intermediul ziarului LIBERTATEA, Ariana a primit din partea Fundației RINGIER, colaboratori cu această publicație, ocazia de a beneficia de un număr scurt de SMS, prin care cei care au dorit să sprijine cazul nostru au putut dona câte 2 euro/SMS pe tot parcursul lunii februarie. De asemenea vreau să îi mulțumesc unei persoane dragi sufletului meu, Popescu Loredana, pe care chiar dacă nu o cunosc personal (încă) o port mereu în suflet și în rugăciunile noastre. Această minunată doamnă, din timpul ei liber și total gratuit, se luptă să ajute și alți copilași greu încercați de diferite boli și probleme făcând parte din diferite grupuri de acest gen. Am abordat-o întâmplător, în disperarea mea de a găsi soluții și ajutor, și am întrebat-o dacă ne poate ajuta și pe noi să ne facem cât mai cunoscută povestea, având mai multă experiență ca mine în această privință. A acceptat cu bucurie, s-a implicat cu tot sufletul și cu tot ce a putut, la orice oră, și azi ea e una din persoanele căreia nu îmi ajung cuvintele să îi mulțumesc. Inițiativa copiilor de la robotică, acțiunea Loredanei și lupta mea continuă, zi și noapte, pentru a salva viața Arianei s-au împletit într-un lanț necunoscut și în final am reușit să obținem realizarea unui vis. Și continui prin a mulțumi tuturor celor implicați de la Ziarul Libertatea și Fundației Ringier pentru acest ajutor care s-a materializat și la care doar mai visam, iar părinților implicați în acest aspect să le dea Dumnezeu sănătate și putere pentru că împreună au redat unui copil speranța și pofta de viață.

Țin să menționez un aspect foarte important : sumele de bani care s-au strâns prin intermediul evenimentelor caritabile organizate de domnul primar și Consiliul Local, de echipele de tineret care au organizat turnee de fotbal caritabile, de Loredana Popescu, prin intermediul tombolelor de pe grup, din ajutorul celor care au dorit să contribuie din puținul lor dar și din eforturile proprii, s-au folosit și se vor folosi pentru celelalte nevoi medicale ale Arianei, care nu sunt deloc puține și sunt extrem de importante. În Germania există o serie de cheltuieli neincluse în factura proformă, cum ar fi translatorul, transportul, cheltuieli medicale care pot apărea pe durata șederii acolo, etc. Să nu uităm că mai există și o altă serie de probleme medicale, ca de exemplu tumorile de pe coloană, auzul, lagoftalmia, psoriazisul, pentru care vor fi alte cheltuieli și alte soluții, care și acelea costă. De asemenea, după intervențiile chirurgicale va fi nevoie de o serie de alte terapii de recuperare, pentru că operațiile vor fi complexe și nu știm cum va fi starea Arianei imediat după operații, dacă va fi nevoie de transport special sau nu, cât timp va avea nevoie de terapii și tipul acestora, de celelalte costuri pentru celelalte probleme menționate mai sus, însă avem încredere că ne veți fi în continuare alături, la fel ca și până acum, pentru că nevoi financiare vor mai fi, iar cei care doriți să ne mai dați o mână de ajutor o puteți face și de acum înainte. Deocamdată sper să ne descurcăm cu ce avem, însă dacă vom mai avea nevoie de ajutor vom face cunoscut acest lucru și sperăm să ne fiți alături. Oricum voi fi la fel de transparentă ca și până acum și vreau să vă asigur că ajutorul dvs a mers, merge și va merge întotdeauna în nevoile medicale, în folosul și spre binele Arianei.

Pe această cale vreau să mulțumesc din nou fiecarei persoane în parte care până la momentul actual s-a alăturat luptei noastre : domnului primar Dorin Lojigan , întregului Consiliu Local și Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, partidelor de tineret implicate în acțiuni caritabile pentru Ariana, prietenilor, cunoștințelor, colegilor, familiei, profesorilor,presei locale și nu numai, persoanelor necunoscute, dar care au devenit parte din familia și din sufletul nostru. Dacă am uitat să menționez pe cineva, îmi cer iertare, însă mulțumirile și recunoștința noastră se îndreaptă și către voi!

Să vă răsplătească Dumnezeu înzecit pe toți și să ne rugăm împreună în continuare ca drumul acesta să fie încununat doar cu reușite, iar la capătul lui să ne aștepte un curcubeu frumos și mult soare și pe strada noastră, așa cum ne dorim de mult și pentru care am luptat din greu. Vă mulțumim din suflet încă o dată tuturor pentru implicare, susținere și ajutor! ❤️🙏”, a scris femeia.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img