spot_img
spot_img

Inginer Ioan Hîrceagă – PSD Câmpia Turzii: În Parcul Mare(Berc) totul lasă de dorit: copaci, iarbă, curățenie,…, doar sticlele și peturile socializează în liniște

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
Mai nou autoritatea locală din Câmpia Turzii, omite zilnic să facă la timp lucrările de întreținere a spațiilor verzi din oraș.
 
Dacă în urmă cu un mandat și jumătate Câmpia Turzii se situa printre primele locuri la buna gospodărire a localităților din țară, astăzi acest lucru lasă de dorit. Întreținerea spațiilor verzi și toaletarea pomilor, a arbuștilor se face cu mare întârziere.
 
La toate acestea se mai adaugă executarea unor lucrări de toaletare a pomilor făcute la voia întâmplării, fără nici o justificare sau urmărire profesională. Pomii și arbuștii au fost toaletați, mai bine zis batjocoriți de cei care au executat lucrările, sau tăiați fără nici o logică profesională. Ce să mai vorbim de plantarea de noi pomi dendrologici prin Câmpia Turzii.
 
S-au scos pomi stradali de aliniament și nu s-au plantat alții, așa cum s-a întâmplat și pe strada Aurel Vlaicu, care arată dezolant în culoarea neagră a asfaltului. De asemenea sunt străzi multe, un exemplu str. Laminoriștilor, unde există pomi de diferite specii neîntreținute, iar pe cealaltă parte au dispărut pomi dendrologici în totalitate.
 
Singura stradă unde au fost plantați ceva arbori și arbuști, nici vorbă de specii de aliniament în totalitate, este str. Dr.Ioan Rațiu.
 
În fața Primăriei au fost tăiate toate speciile dendrologice care se încadrau în arhitectura orașului, iar acum a apărut “Dubaiul” în Câmpia Turzii. Foarte multe plante, arbuști și arbori existenți nu se întrețin la timp, mulți s-au uscat, rezultând mediu nesănătos și bani aruncați în vânt.
 
În Parcul Mare(Berc) totul lasă de dorit: copaci, iarbă, curățenie,…, doar sticlele și peturile socializează în liniște.
 
Vom vedea după încă un an de zile cum o să arate noul “Dubai” din Câmpia Turzii!
 
Ing.Ioan Hârceagă
Membru PSD Câmpia Turzii
 
 
 
 
 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

La volan prin cartierul Lut sub efectul a 4 droguri

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Câmpia Turzii au...

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...
spot_img

Un jandarm clujean decorat de Armata SUA

Maiorul Cosmin Covaciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a fost recompensat recent de Armata Statelor Unite ale Americii, ”Meritorius Service Medal”, aceasta...
%d bloggers like this: