fbpx
spot_img

Ingeniozitate la Domeniul Public Câmpia Turzii – prima zăpadă din 2023 nu a pus probleme drumarilor

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

În momentul în care Primăria Câmpia Turzii a decis să instituie piste de biciclete pe mai multe căi de rulare din oraș, dar și să monteze separatoare între ele, mulți au fost cei care au avut dubii privind felul în care se va desfășura activitatea de deszăpezire a pistelor.

Ei bine, dimineața zilei de ieri a fost adevăratul test al echipelor coordonate de Teofil Rusu și, după cum se vede în imagini, testul a fost trecut cu brio.

Toate străzile, toate pistele de biciclete și toate zonele din oraș au fost curățate, conform normativului și a planului de intervenție aprobat de Consiliul Local pentru Situații de Urgență.

Echipele de la Domeniul Public au adaptat o automăturătoare, căreia i-a fost instalată o lamă de deszăpezire și cu aceasta au intervenit pe pistele de biciclete.

Cel mai probabil, la vară, când se va duce zăpada și umezeala, aceeași va fi metoda prin care pistele de biciclete vor fi curățate.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: