fbpx
spot_img
spot_img

Infracțiuni rutiere în județul Mureș

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier de la Poliția municipiului Târnăveni au reţinut pentru 24 de ore, la data de 02 mai a.c., doi bărbaţi cercetaţi pentru infracţiuni rutiere, respectiv un bărbat de 39 de ani şi un tânăr de 23 de ani.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 39 de ani deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, la data de 29 aprilie a.c., a fost oprit în trafic în timp ce conducea un autoturism, pe strada Avram Iancu din municipiul Târnăveni, iar în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe,sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.

De asemenea, la data de 02 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier de la Poliția municipiului Târnăveni au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 23 de ani, care la data de 01 mai a.c. în timp ce conducea un autoturism a fost oprit în trafic, pe strada Horea din municipiul Târnăveni, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: