fbpx
HomeFEATUREDÎndemn - în Vinerea Mare - pentru USRPLUS Turda: Doamnelor, domnilor, JAFUL...
spot_img
spot_img

Îndemn – în Vinerea Mare – pentru USRPLUS Turda: Doamnelor, domnilor, JAFUL DE LA ZOO nu vă străfulgeră?

- Publicitate -
spot_img

Organizația USR PLUS Turda, prin vocea consilierilor locali, Adrian Teban, Andrei Suciu și Gabriela Blăniță, s-a arătat – de mai multe ori – străfulgerată, îngrijorată sau alte astfel de epitete, cu privire la diferite situații din Turda.

De la strada 22 decembrie pe care nu există useraș să n-o conteste, până la Salina Turda, a cărui prohod îl cântă useriștii (degeaba) de mult și până la „defrișările” din Poștarât, care de fapt este o fază din proiectul de decontaminare – toate au fost pe agenda organizației USR PLUS Turda.

Singura problemă care nu-i mai străfulgeră pe reprezentanții USR PLUS Turda este cea privind JAFUL DE LA ZOO TURDA. Despre acest subiect se tace atât de profund încât pare că reprezentanții acestui partid și-ar dori să îngroape subiectul.

Astăzi, în Vinerea Mare, RefleqtMedia lansează o provocare pentru USR PLUS Turda: doamnelor., domnilor, haideți – îndrăzniți! Luați atitudine și față de acest subiect, transmiteți o interpelare, o întrebare, o sesizare, ceva? Demonstrați că vă pasă de cele 2 milioane de lei care au fost făcuți praf prin niște decizii incompetente ale unor funcționari publici din Primăria Turda!

De voi depinde să aduceți adevărul în fața cetățenilor! SUCCES!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: