fbpx
spot_img
spot_img

Incompetența unui sistem bolnav – o ambulanță din Câmpia Turzii a fost reținută la Cluj vreme de 7 ore

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

În luna februarie, RefleqtMedia prezenta o informație, în cadrul unui editorial, cu privire la proasta organizare a Serviciului Județean de Ambulanță Cluj.

„Pe de alta parte, procedurile cretine din SAJ-uri obliga ambulantierii sa stea 4-5 ore cu cate un pacient trimis la un spital mai mare, in loc sa se permita ambulantei care deserveste un areal sa se duca in arealul respectiv si sa revina dupa pacient cand sunt gata investigatiile.”, scriam, la acea vreme, în editorialul intitulat „ De ce nu avem destule ambulante? Pentru ca idiotii stiu forma 112″.

Ei bine, ieri am fost puși la curent cu situația în care o ambulanță plecată din Câmpia Turzii spre Cluj Napoca a fost nevoită să aștepte la Cluj Napoca, de la ora 12:00, până la ora 19:00 pentru a fi finalizate analizele unui pacient.

În tot acest timp, la nivel de Câmpia Turzii funcționa o singură ambulanță, iar exprimarea „la nivel de Câmpia Turzii” este una relativă, deoarece ambulanțele care operează în municipiul nostru pot fi solicitate pe un areal pornind de la Bercheșu și până la Călărași-Gară.

Pe această cale, transmitem un mesaj clar directorului SAJ Cluj, Horia Simu, prin care îi solicităm modificarea regulamentului de organizare și funcționare a serviciului.

În condițiile în care chiar și două ambulanțe sunt puține la 60.000 de oameni, vă dați seama ce înseamnă ca un echipaj de ambulanță să frece menta prin Cluj Napoca, în timp ce la Câmpia Turzii se produce, să zice, un accident cu 3-4 victime.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: