10.5 C
Turda
Sunday, September 18, 2022
spot_img
HomeANALIZĂUnde sunt politistii locali?

Unde sunt politistii locali?

Date:

spot_img
spot_img
spot_img

Scopul unei administrații publice locale este acela de a implementa acele proiecte necesare în vederea creșterii calității vieții, dar … ce facem când nu toate serviciile din administrație trag la aceeași căruță?

- Advertisement -

Un caz concret este Municipiul Turda, unde se lucrează – simultan – pe aproximativ 15 șantiere (iar aici nu includem și lucrările dezvoltate de Compania de Apă).

În mod firesc, un astfel de demers curajos și revoluționar va genera și unele frustrări, deoarece șantierul nu este plăcut pentru nimeni.

Ei bine, deși la Turda sunt aplicate restricții de circulație pe mai multe tronsoane de drum, Poliția Locală Turda a uitat să-și facă temele și nu contribuie cu mai nimic la reducerea disconfortului resimțit de către populație.

Ieri, într-o zi de vineri, chiar înaintea Adormirii Maicii Domnului, Turda s-a transformat într-un blocaj total. Așa se face că 3 șoferi ne-au trimis fotografii din 4 intersecții: General Dragalina colț cu Libertății, sensul dintre Libertății și Dr. Ioan Rațiu, Sensul din Piața Romană și Sensul de la Dedeman.

Deși traficul era foarte consistent, nici măcar un agent al Poliției Locale Turda nu era la datorie pentru fluidizarea traficului.

„Noah bine, doră de ce să vină polițiștii, că era cald? Moldovan, șeful lor, încasează penzie șâ salar, iar ei fac ce vreu”, ne-a comentat, ironic, unul dintre cetățenii care ne-au trimis fotografiile.

Iar … adevărul este că Poliția Locală Turda, care-l are ca director executiv pe Valer Moldovan, care cumuleaza pensia cu salariul, are aproximativ 30 de angajați … dintre aceștia, nici măcar unul nu a fost în intersecție.

Astfel, toate frustrările turdenilor se îndreaptă către … executiv.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: