spot_img

Incidența COVID-19 scade sub 9 la mie, la Câmpia Turzii – NU VA FI NICIUN VAL 6

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Războiul izbucnit în Ucraina nu a pus capăt pandemiei, în ciuda glumelor tâmpite proferate pe internet, însă pandemia se stinge de la sine.

Conform datelor prezentate de DSP Cluj în această dimineață, rata de incidență COVID-19 este în scădere drastică în mare parte din localitățile județului.

La Câmpia Turzii, incidența a ajuns la 9.10 la mie, iar la Turda, la 13 la mie.

În ceea ce privește un posibil val 6, acesta nu va exista, conform informațiilor prezentate de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

„Ministrul Sănătății Alexandru Rafila spune că nu va fi un al șaselea val al îmbolnăvirilor. În România, actuala stare de alertă expiră în data de 7 martie.

Tot mai multe țări încep să relaxeze măsurile impuse de pandemia de COVID. Din martie, și noi ne-am putea întoarce la normalitate. Președintele PSD, Marcel Ciolacu consideră că, în România, nu mai este necesară o „stare de alertă sanitară”. Iar ministrul sănătății spune că nu vom avea un val șase al pandemiei.

Totuși, relaxările vor fi în etape, în funcție de numărul de cazuri de ATI, mai anunță Alexandru Rafila. După doi ani de restricții, domeniul Horeca este cel mai afectat. Numai în 2020 a avut pierderi de 220%, iar datoriile s-au triplat față de 2019. Călin Cozma, proprietarul unui restaurant din Cluj, spune că afacerea sa nu mai rezistă în actualele condiții.

În primul rând, noi ne-am aliniat cu acel certificate de vaccinare, am susținut vaccinarea.(…)Ne-au promis că, cu acel certificate de vaccinare vom funcționa normal. Nu s-a întâmplat asta.În momentul ăsta trebuie doar să se ridice toate restricțiile pentriu că nu și-au avut rostul. Au distrus o industrie și mai au șansa să o salveze. Cât a mai rămas din ea.””, scrie AlephNews

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...

EXCLUSIV: Cadavru găsit ÎN PIAȚA UNIRII din Câmpia Turzii – s-a întocmit dosar penal

În această dimineață, trecătorii din Piața Unirii din Câmpia Turzii au găsit un bărbat, în vârstă de 61...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

Expoziție a pictorului turdean, Oleg Rusnac

            În data de 7 iulie 2020 se redeschide Galeria de Arta „Valer Suciu”, data de la care vă invităm să vizitați expoziția personală...
%d bloggers like this: