fbpx
spot_img
HomeȘtiri din zonăViișoaraIncident violent la URCA! Și-a luat bătaie de la iubitul fostei soții

Incident violent la URCA! Și-a luat bătaie de la iubitul fostei soții

- Advertisement -

O vizită care părea „de rutină” s-a transformat într-un coșmar, pentru un tânăr din Urca.

„Nu-mi văzusem de vreo două luni fetiţa pe care o am cu această femeie – sunt şi în proces cu ea, fiindcă îmi pune mereu piedici în acest sens – şi, duminică, ne-am hotărât, împreună cu Andreea (n.red. iubita lui), să mergem la Urca şi să-i ducem fetiţei, personal, cadourile noastre de Crăciun. 

Aşa că în momentul în care am ajuns, toţi  trei – era cu noi şi fetiţa dintr-o căsătorie anterioară, a Andreei – în faţa porţii casei fostei soţii, ne-am trezit nas în nas cu ea şi cu actualul ei concubin. Acesta era înarmat cu o rangă. Şi, nici n-am apucat să scoatem un cuvânt, că el a sărit pe mine şi a început să mă bată cu ranga! La rândul ei, „fosta” a sărit pe Andreea – şi a pus-o la pământ, începând s-o zgârie şi s-o strângă de gât!”, a povestit bărbatul, citat de Gazeta de Transilvania, care s-a prezentat la IML Cluj pentru a obține un certificat medico-legal.

Ca urmare a consultului medico-legal, tânărului i s-a recomandat efectuarea unei investigații de tip Computer Tomograf, având în vedere că are lovitură și la cap.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

A omorât un om și-a fugit de la locul faptei

0
Ieri noapte, în zona benzinăriei A&A din Turda s-a produs un accident de circulație soldat cu moartea victimei. „Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Cluj, pietonul...

Comentarii

%d bloggers like this: