spot_img

Incident șocant pe Valea Arieșului – un bărbat de 34 de ani, din Poșaga, s-a împușcat în cap

Date:

Share post:

La data de 14 ianuarie 2023, în jurul orei 09,00, Poliția Orașului Baia de Arieș a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o stână de animale de pe raza comunei Poșaga, un bărbat a decedat.


La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale, ordine publică, arme, explozivi, substanțe periculoase și criminalistic, iar din primele cercetări a rezultat că, un tânăr de 34 de ani, din comuna Poșaga, deținător legal de armă de vânătoare, ar fi folosit arma, împrejurare în care, în mod accidental, ar fi suferit leziuni, la nivelul capului, produse prin împușcare.


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Potrivit martorilor, bărbatul încerca să-și curețe arma, ținând-o între picioare, moment în care s-a descărcat, lovindu-l năpraznic în cap.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Comunicat lansare proiect: „RENOVARE ENERGETICĂ A CLĂDIRII REZIDENȚIALE MULTIFAMILIALE DIN COMUNA VALEA LARGĂ, JUDEȚUL MUREȘ”

„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice...

Petridenii, nemulțumiți tot mai mult de primarul, Ioan Pîrv

Pe rețelele de socializare apar tot mai multe sesizări/plângeri/reclamații...

Material antiderapant împrăștiat pentru combaterea poleiului

Pe raza județului Cluj nu există drumuri județene blocate...
%d bloggers like this: