spot_img

Începe procesul dintre Dorin Lojigan și Flaviu Bota

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

După aproape 4 ani de postări pe rețelele de socializare și acuzații de tot felul, Dorin Lojigan a luat decizia să-l acționeze în instanță pe fostul candidat USRPLUS la funcția de consilier local, Flaviu Bota.

Primul termen al procesului are loc în 25 ianuarie, iar Bota a chemat toată presa la proces.

„Primul termen al procesului va fi în data de 25.01.2022 ora 12 și invit presa să participe pentru a vedea încă o mânărie a primarului.”, spune Bota.

De asemenea, „Moș Bota” așa cum singur se autointitulează, spune că Dorin Lojigan n-ar avea niciun temei să-l dea în judecată.

„Stimați cetățeni ai municipiului Câmpia Turzii, vă anunț că primarul Lojigan mi-a intentat un proces la Judecătoria Turda susținând că i-am încălcat în mod repetat dreptul nepatrimonial la viața publică și privată și cere să fiu obligat să-i achit suma de 50 000 lei reprezentând prejudiciul pe care i l-am cauzat prin postările mele în mediul on-line. 

Din toate postările mele primarul a selecționat un număr de 16 postări, pamflete și caricaturi fotografice pentru a-și susține acuzația. Precizez că în toate acestea nu se găsește nimic legat de viața lui privată cum voi arăta la proces și că totul are scopul de a mă intimida și a-mi închide gura!
Mai arăt că tot ce am postat în diferite grupuri locale am postat mai întâi pe pagina mea în care precizez clar că sunt membru USR și adversar politic al primarului.
 
Într-o postare din cele 16 am ridicat problema celor 4 case deținute de primar și m-am întrebat dacă veniturile lui permiteau achiziționarea lor.”, afirmă Bota.
 
Totuși, afirmațiile lui Moș Bota nu țin, neapărat, apă – întrucât acesta, prin „pamfletele sale” l-a acuzat pe Lojigan atât de tot felul de ilegalități, dar l-a calomniat și l-a defăimat în mod sistematic.
 
De asemenea, 7 plângeri penale i-a făcut Bota lui Lojigan inclusiv la DNA, toate fiind clasate.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

VOCI PENTRU SĂNĂTATEA MINTALĂ

Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), ”unul din patru oameni din lume a avut, are sau va avea...

EXCLUSIV: Furt de pește la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri”

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Câmpia Turzii a fost depistat de paznicii Complexului de...

Iata detalii despre incendiul de la ISCT!

RefleqtMedia are onoarea de a fi primul site local care va prezinta fotografii exclusive de la incendiul de...

Incendiu in Combinatul Metalurgic Campia Turzii

In urma cu 10 minute, un incendiu violent a izbucnit in incinta ISCT. Fumul negru si gros a alertat...
spot_img

Securitatea turdenilor, protecția bunurilor comune și păstrarea curățeniei sunt priorități pentru administrația publică locală!

Pentru a le îndeplini am elaborat un plan care presupune amplasarea de camere de supraveghere video în punctele cheie ale orașului. • Pubele subterane: str....
%d bloggers like this: