spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

Începând cu Luni 11 septembrie ne reluăm activitatea la toate Clasele de Dans pentru copii și Zumba

Cursul de Dans pentru Adulți va începe abia după 1 octombrie.

Activitatea sportivilor pe perioada vacanței de vară :

– Cantonamentul a avut loc la Abrud, din 7 în 13 august, unde au participat 76 de copii, din care 66 sportivi, iar ceilalți elevi de la Șc. Avram Iancu Turda, care au fost însoțiți de către prof Loredana Mic. Programul a cuprins ore de pregătire fizică, dans, Zumba, Educație Financiară, Engleză, Arte și Jocuri.
– Reprezentații de dans sportiv la evenimente private
– Participare cu 10 sportivi la Zilele com. Moldovenești și Festivalul Cepei – 26 august
– Participare la Lotul Național Standard și Latino Timișoara prin  prof antrenor Diana Miron și prof antrenor Alin Miron.
– Am organizat ore de DANS pentru MIRI șI am lucrat individual cu sportivii care au ales să facă antrenamente în perioada de vacanță
– Organizarea “Școlii din vacanță” un program tip After School în luna iulie.

Ce urmează dn 11 spetembrie :

– Reluăm antrenamentele la toate grupele de luni 11 septembrie
– Miercuri 13 septembrie ora 17 începem Cursul de Dans pentru începători ( 5 – 13 ani ). Înscrierile se fac la sediul Clubului sau la tel. 0747074306
– Între 18-19 Noiembrie vom organiza CUPA POTAISSA la DANS SPORTIV – Ed. a 25-a, unde deja am început pregătirile, competiția fiind una de tip ranking și anunțată în Calendarul Competițional al FRDS.
– La primele competiții : The Grand Gala – WDSF Competition București, 8 septembrie și Timișoara Open Championship, 10 septembrie  ne vor reprezenta d-l Alin Miron în calitate de Scrutineer WDSF și d-na Diana Miron în calitate de arbitru FRDS.

Tuturor elevilor și sportivilor le urăm Succes în noul an școlar și în noul an competițional !

Vă mulțumim !

Diana Miron – Dans Sportiv Potaissa Turda

spot_img
spot_img
spot_img