fbpx
HomeEVENIMENTÎncep simulările la Bacalaureat 2019
spot_img
spot_img

Încep simulările la Bacalaureat 2019

- Publicitate -
spot_img

Emoțiile „examenului maturității”, așa cum a fost denumit examenul de Bacalureat, de-a lungul anilor, se vor resimți pentru elevii claselor a XII-a.

Astăzi începe simularea examenului, iar subiectele se anunță a fi destul de grele.

După desfășurarea probelor, subiectele și baremele lor de corectare vor fi publicate, ca în fiecare an, însecțiunea dedicată de pe site-ul Ministerului Educației Naționale.  – transmite Digi24.ro

Subiectele la Bac, pentru clasa a XI-a vor fi publicate pe site-ul: http://subiecte.edu.ro/2019/simulare/simulare_bac_XI/

Calendarul probelor la simularea pentru BAC 2019

Ministerul Educaţiei Naţionale organizează, în perioada 18 – 21 martie, la nivel naţional, simularea probelor scrise din cadrul examenului naţional de Bacalaureat.

Marți, 19 martie, va avea loc testul de limbă maternă, pentru cei care aparţin minorităţilor naţionale.

Urmează, miercuri, 20 martie, matematică sau istorie, în funcţie de profil, şi, în ultima zi a simulării, joi, proba la alegere, la care participă doar elevii din clasa a XII-a.

Rezultatele vor fi comunicate pe data de 29 martie.

Simularea se adresează elevilor înscrişi în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/ frecvenţă redusă la începutul anului şcolar 2018 – 2019, dar implică şi participarea elevilor claselor a XI-a zi şi a XII-a seral/ frecvenţă redusă, învăţământ de masă (în total, aproximativ 300.000 de elevi), precizează Ministerul Educaţiei.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: