spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Încă un plan măreț al lui Alin Tișe cel Vorbăreț s-a răhățit în fața realității

… și singura parte bună este că poate, acest duș rece îi va determina pe politicienii clujeni să TACĂ și să FACĂ! Dar … din nefericire, nu va fi așa, deoarece politica este neam cu gargara, iar la capitolul „gargară”, Alin Tișe și argații săi sunt campioni intergalactici.

Dar … despre ce este vorba? Păi despre faptul că, potrivit ultimei modificări a PNRR-ului, două dintre spitalele antamate, prezentate și SPECULATE de Alin Tișe, respectiv „Centrul de Transplant Multiorgan” și Spitalul Monobloc de Copii au fost TĂIATE DE LA FINANȚARE!

Da, Guvernul Ciolacu a tăiat finanțarea pentru două spitale MAJORE din Cluj, iar asta este o nenorocire pentru sănătatea clujenilor, dar mai presus de toate, ar trebui să fie o LECȚIE pentru Alin Tișe să nu mai vorbească aiurea înainte să aibă FAPTE!

Dragi cititori, de fiecare dată când CJ Cluj a realizat și a publicat câte un comunicat de presă despre Centrul de Transplant Multiorgan Integrat, respectiv despre Spitalul Monobloc, retorica a fost doar una: FACEM SPITAL, SE FACE SPITAL, FACEM SPITAL, UNIC ÎN EUROPA, TOTUL ESTE EXTRAORDINAR, SE FACE! Ei bine, uite că nu se mai face!

Tăierea banilor de la sănătate din PNRR este o crimă pentru sistemul sanitar. Clujul are cele mai mature două proiecte de spitale din țară:

Spitalul Monobloc de Copii, care deservește întreaga Transilvanie și România.

Centrul Integrat de Transplant Multiorgan – inimă, plămâni, ficat și rinichi – unic în România și SE Europei.

Institutul de Transplant Renal de la Cluj (subordonat MS) funcționează acum impropriu într-un pod, iar Ministerul Sănătății tace și fuge! Ambele proiecte ale CJ Cluj sunt în faza finală de LICITAȚIE PENTRU EXECUȚIE, nu în diverse faze inferioare! Guvernul trebuia să înlocuiască proiectele neviabile din listă cu aceste proiecte pe sănătate – fiind cele mai avansate din țară!!! Nu trebuia să reducă banii de la sănătate din PNRR! Existau proiecte viabile care puteau fi finanțate!”, a declarat Alin Tișe cel Măreț, Lăudăros și Vorbăreț.

Nu e de mirare că vă zic jurnaliștii „OSĂ”, pentru că la voi, TOTUL este la timpul viitor!

De la Parcul Tetarom 5 de la Luna, care atâta „o să se facă”, până când s-a abandonat cu totul, până la astea două spitale, care iar „o să”, până „nu s-a mai făcut” și la Sistemul de Transport Periurban pe Cablu care „o să se facă la Turda” … dar care nu se va face până-i lumea!

Nu ne înțelegeți greșit, domnul Alin Tișe este printre cei mai harnici și capabili politicieni clujeni, dar gura lui mare îi umbrește realizările, iar asta e grav!

spot_img
spot_img
spot_img