fbpx
spot_img

Încă un contract de asfaltări în comuna Viișoara

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Comuna Viișoara se apropie cu pași repezi de statutul de singura comună asfaltată în proporție de 100% din Comunitatea Urbană Arieș.

Astăzi, la Primăria Viișoara, a avut loc semnarea contractului de execuție a lucrărilor de asfaltare de pe mai multe străzi din comună.

Lucrările vor debuta luni, 10 august, iar termenul de finalizare este de 12 luni.

„Sa semnat azi 07August2020 contractul pentru asfaltarea câtorva străzi din comuna și anume:str Gura Părăului, str Poldi, șicatorul Țiganilor, str Galea și în Urca(până la bazinul de apa) de către reprezentantul firmei constructoare, dl. Gherman iar din partea primăriei dl. Ioan Roman.

Contractul se derulează pe o perioadă de 12 luni, încep lucrările de luni 10 august și la finalul lui comuna noastră se apropie de 100% drumuri asfaltate. Sa fie într-un ceas bun și spor la munca constructorului!”, transmite viișoreanul, Lică Șandru.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Iata cu cat se vand mieii la Turda si Campia Turzii

Pe retelele de socializare au aparut primele anunturi cu miei de vanzare. "Buna ziua! Avem disponibili miei pentru Paște!!!...

Iata cum sa recunosti un agent antidrog FALS

⛔️A T E N Ț I E!⛔️ ❗️Legitimația din imagine NU este emisă de Agenția Națională Antidrog sau de...

Oficial! Condamnare PENALĂ pentru primarul de la Valea Ierii

Ce blestem pe cetățenii comunei Valea Ierii - să aibă doi primari, consecutivi, condamnați penal. Judecătoria Turda s-a pronunțat,...
%d bloggers like this: