spot_img

Încă un accident nenorocit în județul Mureș

Date:

Share post:

Județul Mureș pare blestemat, în condițiile în care, în ultimele 5 zile, nu mai puțin de 4 accidente sângeroase s-au produs pe drumurile sale.

În această dimineață, în jurul orei 06:50, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru a asigura masuri de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) în cazul producerii unui accident rutier pe raza localității Saschiz.

S-au deplasat de urgență la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara, aceștia ajunși la locul intervenției au constatat că este vorba despre un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, în afara acestuia se aflau cinci persoane, toate de sex masculin, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, două de cod verde și trei victime de cod galben, acestea au fost evaluate medical la fața locului după care cele trei victime de cod galben au fost preluate și transportate la CPU Sighișoara cu ambulanțele SMURD și SAJ. Pe toată durata intervenției drumul a fost restricționat pe un singur sens de mers.”, transmite ISU Mureș.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Intervenții chirurgicale complexe, la Clinica de Cardiologie din Târgu Mureș

O nouă premieră națională, la Clinica de Cardiologie de...

Ziua Ursului, la Zoo Târgu Mureș

După tradiția populară în fiecare an, în ziua de...

Incendiu VIOLENT la Targu Mures – s-a emis Ro-Alert

*Târgu Mureș*: *incendiu* produs la *un ansamblu de hale...
%d bloggers like this: