fbpx
spot_img
spot_img

Încă o stradă din Turda se restricționează

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Dupa Castanilor, Alba Iulia, Andrei Saguna, Gelu și Andrei Muresanu, o noua strada este “off-limits” pentru soferi.

- Advertisement -
- Advertisement -

In aceasta dupa amiaza, Primaria Turda a remis un comunicat de presa prin care anunta instituirea de restrictii de circulatie pe strada Alexandru Ioan Cuza.

“📢⛔ Începând de astăzi, ora 20:00, pentru aproximativ 15 zile, accesul auto va fi restricționat pe o porțiune a străzii Alexandru Ioan Cuza.

👉Accesul va fi interzis începând de la numărul 113 al străzii Alexandru Ioan Cuza (de la limita cu zona asfaltată) până la intersecția străzii Piața Basarabiei cu strada Tunel.

Accesul va fi permis doar pentru urgențe (salvare, pompieri, intervenții furnizori utilități).

🚧 Restricționarea este necesară pentru a se putea executa lucrările de așternere balast stabilizat (un strat pe care timp de 7 zile nu este permisă circulația), urmat de așternerea primului strat de asfalt, lucrări executate în baza proiectului de modernizare a coridorului de mobilitate urbană în zona de vest a municipiului Turda – proiect finanțat prin POR.

‼ Informăm posesorii de autoturisme că în perioada de restricționare a circulației nu vor putea intra sau ieși cu autoturismele în/din garaje și/sau pe proprietățile din această zonă, astfel încât vă rugăm să parcați în zonele limitrofe din afara zonei cu restricție.

🤝 Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

#PrimăriaMunicipiuluiTurda #AccesulInterzis #StradaAlexandruIoanCuza #Modernizare”, se arata in comunicat.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: