fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri din zonăÎn timp ce șoferii suduie din toți rărunchii, Consiliul Județean Cluj ne...

În timp ce șoferii suduie din toți rărunchii, Consiliul Județean Cluj ne prezintă cifre seci! Haideți, bă, în teren – să vedeți deszăpezire!

spot_img

Consiliul Mincinos Cluj s-a obișnuit ca, în zilele de iarnă, să îți înceapă fiecare comunicat de presă cu „Zeci de catralioane de material antiderapant împrăștiat pe drumurile județene”. N-ar fi un lucru rău dacă realitatea din teren ar bate cu aia din situațiile de lucrări ale drumarilor.

În această dimineață, forul condus de Alin Tișe ne-a vorbit despre „1350 de tone de material antiderapant” … mhm, îi drept, numai că, de fapt, nu e material antiderapant, ci este PIETRICELE, de-alea mici care sar din roți direct în parbrize.

 

Fotografia de mai sus e de pe DJ 150, Câmpia Turzii – Ceanu Mare și, comparativ cu alte DJ-uri, putem spune că este un caz fericit.

De ce? Simplu, pe drumul județean dintre Turda și Ploscoș, trebuie să fii minim Titi Aur ca să te descurci, atâta-i de mare zăpada!

 

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: