27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiÎn timp ce PNL Câmpia Turzii merge pe panta dezinformării publice, cazurile...

În timp ce PNL Câmpia Turzii merge pe panta dezinformării publice, cazurile de zombie continuă

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ca la un semn, subordonații politici ai primarului, Dorin Lojigan, s-au apucat să distribuie articolul scris de Ziarul 21, care nu este altceva decât o dezinformare publică, menită să-l acopere pe primar cu mantia „nu am ce face”-ului.

Georgiana Sima, Mihai Pătruțiu, Ioan Varodi, Ioana Rus, Georgiana Socaciu, Sergiu Rendes și mulți alți liberali din Câmpia Turzii au distribuit un articol de presă, fără măcar să știe că este o gogoriță, fără minim de adevăr.

Felicitări, dragilor, ați demonstrat că știți să vă susțineți liderul iubit, dar între timp, RefleqtMedia vă prezintă ÎNCĂ UN CAZ DE ZOMBIE, filmat în urmă cu două zile, în fața unui restaurant notoriu din Câmpia Turzii.

Practic, singura instituție din Câmpia Turzii care CHIAR ÎȘI FACE DATORIA este Poliția Municipiului Câmpia Turzii, dovadă stând zecile de informări făcute către IPJ Cluj și DIICOT, cu privire la situația alarmantă în care s-a ajuns.

Profităm de această ocazie pentru a ne exprima scuze publice către domnul comisar șef, Dorel Florian Fodorean și de a-i transmite toată susținerea noastră în activitatea pe care o întreprinde.

Iată și filmarea promisă:

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: