spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

În timp ce liberalii îi cer demisia, consilierul local Adrian Mischian detonează o adevărată bombă media

Consilierul local, Adrian Mischian, de la PMP, a prezentat o declarație de presă, prin intermediul căreia își justifică votul de abținere din plenul forului deliberativ, la proiectul privind mutarea sediului poliției în fostul incubator de afaceri.

Acesta a detonat o adevărată bombă mediatică, acuzându-l pe primarul municipiului de faptul că ar fi încercat să-i influențeze votul, promițându-i diverse lucruri, atât lui cât și președintelui PSD Câmpia Turzii, Gheorghe Rece.

„Consultarea liderilor politici la care a facut referire primarul nostru, s-a rezumat doar la cateva promisiuni personale pentru mine si liderul PSD – Ghorghe Rece, care ni se vor indeplini in cazul in care vom vota corespunzator, promisiuni pe care nici eu si nici liderul PSD nu le-am luat in considerare.”, a spus Mischian.

Referitor la motivul pentru care s-a abținut de la vot, Mischian a spus: „ M-am abtinut de la votul proiectului de hotarare, pe motivul ca documentatia aferenta acestuia contine mai multe documente intocmite la limita legalitatii, refuzand impreuna cu ceilalti colegi din opozitie sa ni le asumam. Daca primarul si viceprimarul localitatii ar fi participat la sedintele de comisie din zilele premergatoare sedintei ordinare, poate am fi clarificat anumite aspecte si proiectul de hotarare nu ar fi picat.”

Totodată, Mischian a declarat că are informații potrivit cărora mutarea Poliției Române în incubatorul de afaceri ar reprezenta un adevărat tun economic pentru oraș.

„Solicitam acest lucru in urma unor informatii pe care le avem, si anume ca, bugetul politiei municipale nu permite acoperirea in totalitate a cheltulilor cu intretinerea cladirii, iar primaria va suporta o parte din acestea sub pretextul ca in aceeasi cladire va functiona si politia locala, cheltuielile cu politia locala deja afectand serios bugetul local al Campiei Turzii (cheltuieli de 1.3 miliarde vechi pe luna).”, a spus Mischian.

spot_img
spot_img