spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

In tara in care minorii se lauda ca ei “beau de rup pamantul”, PSD vrea sa interzica energizantele 🤣

Sunt optimisti si naivi politicienii PSD-ului.

Ultima gaselnita a PSD, apartine lui Alfred Simonis, care vrea sa interzica vanzarea bauturilor energizante catre minori.

„Prezenta propunere legislativă a apărut ca urmare a nevoii de a reduce expunerea minorilor la produse ce le pot afecta sănătatea, cum ar fi băuturile energizante. Datoria noastră este să urmărim interesul superior al minorilor și să-i punem la adăpost pe aceștia prin prevederi legislative care să îi protejeze. În ultima perioadă a luat avânt consumul de băuturi energizante de către minori, fapt ce pune în pericol sănătatea. Comercializarea fără restricții a unor astfel de băuturi constituie o tentație căreia numeroși minori nu-i rezistă. Un studiu realizat de INSP, la nivelul anului 2016, arată că 74% dintre subiecții având vârsta de 16-18% și 42% din cei cu vârsta peste 55 ani au consumat băuturi energizante”, arată inițiatorii proiectului.

De asemenea, Simonis propune și un proiect pentru interzicerea comercializării țigărilor electronice sau vape-urilor în rândul minorilor.”, scrie Ilinca Dandoczi, de la TurdaNews.

Pai, pesemne, liderii PSD au uitat ca in Romania, minorii pot sa cumpere TIGARI SI ALCOOL. Desigur, legal e interzis… dar ei tot cumpara!

Asa va fi si cu energizantele!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img