spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

In materie de conditii de servire a mesei, Spitalul “Dr. Cornel Igna” din Campia Turzii intrece orice asteptari

In contextul iminentei acreditari, pe care ANMCS urmeaza sa o remita pentru Spitalul “Dr. Cornel Igna” din Campia TurziiRefleqtMedia a realizat o cercetare jurnalistica, in legatura cu felul in care pacientii sunt hraniti.

Dupa cum reiese din fotogtafii, fiecarui pacient i se intocmeste o fisa de tratament care include si tipul de regim alimentar pe care il are (hiposodat, hipoglucidic etc).

Astfel, in momentul servirii mesei, mancarea este personalizata pentru fiecare pacient in parte.

La ora pranzului, pentru fiecare pacient se serveste o masa compusa din doua feluri de mancare.

Doamna Ana Botos este bucatarul-sef al unitatii medicale, iar din mana dansei ies delicatese.

“Mancarea de la spital ii atat de buna, de uneori crezi ca esti in hotel”, ne marturiseste un pacient.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img