fbpx
spot_img
spot_img

În curând, în școli Guvernul va preda teorema lui „6 la m(*)ie”

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Cum era aia cu „sănătatea copiilor e prioritară”? Cum era aia cu „digitalizarea este soluția la pandemie”?

- Advertisement -
- Advertisement -

După doi ani școlari experimentali, în care sute de mii de elevi din România au fost educați în sistem online, iată că ministrul, Sorin Câmpeanu a hotărât că și dacă arde Clujul și Feleacul, școala merge mai departe!

O fi bine, o fi rău? O fi o modalitate de a-i impulsiona pe profesori să se vaccineze sau, cine știe, poate este o modalitate de a ține viu un flagel pandemic… cert este că ministrul Educației are o atitudine de șlap, care ne arată cât de bine se guvernează în România.

Practic, în ultimele 6 luni, Guvernul Florin Cîțu s-a răzgândit de mai multe ori, devenind aproape derizoriu tot ceea ce vine din gușele miniștrilor.

Florin Cîțu ne spune că alimentele sunt ieftine, românii câștigă bine și sunt fericiți, iar noi nu știm ce pastile ia domnul Cîțu … vrem și noi să vedem viața în roz, așa cum o vede el.

Același domn Cîțu ne spunea, la începutul verii, ca Certificatul Verde NU SE VA APLICA ÎN ROMÂNIA, acum ni-l bagă tuturor pe gât, căcându-se, efectiv, pe Constituție, pe drepturile omului, pe tot ceea ce înseamnă democrație.

„Meșterul” Sorin Cîmpeanu ne spunea, la începutul anului școlar, că la 6 la mie se trece la școală în online … acum se așteaptă până la 6 la m(u)ie.

În toată această realitate cotidiană ni se pare că jucăm într-o piesă de Caragiale, în care fiecare spune ceva, dar gândește altfel…

Lăsați, dragi elevi, chiar dacă vă infectați cu COVID-19 și sunteți OBLIGAȚI să mergeți la ore fizice, chiar dacă rata de infectare e mare, în scurt timp același guvern de DICTATORI vă va vaccina, indiferent de vârstă. Să meargă banii spre Big Pharma!

Încă la noi e bine … în Germania copiii sunt testați de două ori pe săptămână, chiar în timpul orelor. Nu e obligatoriu … dar dacă nu acceptă, nu mai merg la ore … ăsta va fi trendul și la noi că știți voi: „Școala e obligatoriu și gratuită, iar accesul la educație nu poate fi îngrădit” …

Apropo, dragi cititori sătui de dictatura COVID-19 … voi ce faceți în 2 octombrie? Dăm și noi jos acest guvern? Facem un pic de tărăboi? Eu abia aștept!

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: