spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

În Câmpia Turzii, peste 100 de familii își câștigă existența prin serviciile de taximetrie, o componentă vitală a antreprenoriatului local și a mobilității urbane

Prin implementarea “Programului de sprijin pentru Taximetriștii din Câmpia Turzii”, ne propunem să dezvoltăm un serviciu modern și practic pentru cetățeni, contribuind astfel la dezvoltarea economică și la creșterea calității vieții în oraș și zonele limitrofe.
Aceasta este o inițiativă inovatoare, prima de acest fel în Câmpia Turzii, promovată de un partid politic și candidatul său la funcția de primar.

Masura 1 – “Noi stații de taxi cu zonare eficientă”

Vom dezvolta și implementa un plan de zonare strategică, inclusiv stații noi de taxi în zone comerciale, spital și alte puncte de interes public. Aceasta va crește accesibilitatea la serviciile de taxi, facilitând mobilitatea cetățenilor și a vizitatorilor.

Masura 2 – “Scutiri fiscale pentru taximetriștii care își înnoiesc flota cu vehicule ecologice”

Vom oferi scutiri și reduceri fiscale pentru taximetriști care optează pentru vehicule ecologice. Această măsură va promova practici de transport durabile și va contribui la reducerea poluării.

Măsura 3 – “Aplicație locală de ride-sharing”

Vom sprijini dezvoltarea unei aplicații mobile de ride-sharing, dedicată comunității locale. Aceasta va permite o interacțiune directă și eficientă între taximetriști și clienți, menținând fluxul financiar în economia locală și oferind o alternativă competitivă la platformele zonale.

Măsura 4 – “Promovarea serviciilor locale de taxi”

Includerea informațiilor despre serviciile de taxi în materialele de promovare turistică și colaborarea cu diferite evenimente pentru a crește vizibilitatea acestui serviciu.

Prin aceste măsuri, “Programul de sprijin pentru Taximetriștii din Câmpia Turzii” nu doar că va îmbunătăți condițiile de lucru pentru taximetriști, dar va și crește nivelul de satisfacție al clienților, consolidând un serviciu esențial pentru comunitatea locală.

Aceasta reprezintă un angajament serios al administrației locale de a sprijini și valorifica antreprenoriatul local și de a asigura un transport urban eficient și responsabil.

PETRE POP,
Candidat la funcția de PRIMAR

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img