spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

În atenția locuitorilor localităților Tureni, Ceanu Mic și Stejeriș: CAA efectuează probe pentru punerea în funcțiune a rețelelor noi de alimentare cu apă potabilă. Vă rugăm să folosiți apa de la robinet doar în scopuri menajere!

Ca urmare a investițiilor realizate de Compania de Apă Arieş S.A. prin implementarea “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea TurdaCâmpia Turzii, în perioada 2014-2020” co-finanţat din Fondul de Coeziune prin  Programul  Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, au fost realizate lucrări de extinderi ale rețelei de apă potabilă în localitățile Tureni și Ceanu Mic. De asemenea, operatorul va prelua și rețeaua de alimentare cu apă potabilă realizată prin investițiile derulate de către UAT Moldovenești în localitatea Stejeriș.

Începând cu data de 26 aprilie 2024 în localitățile Tureni, Ceanu Mic și Stejeriș, CAA efectuează probe tehnice dar și analize de laborator pentru punerea în funcțiune a rețelelor noi de alimentare cu apă potabilă.

In localitatea Tureni sunt afectați doar utilizatorii branșați la rețeaua nou realizată de alimentare cu apă potabilă.

Până la finalizarea probelor și efectuarea analizelor, rugăm utilizatorii serviciului din localitățile menționate să folosească apa de la robinet doar în scopuri menajere și recomandăm consumul apei din surse alternative (apă îmbuteliată).

Vom reveni cu informații actualizate cu privire la data de la care apa poate fi folosită pentru consum.

Rugăm utilizatorii serviciului să anunțe dispeceratul CAA în vederea transmiterii oricăror sesizări cu privire la defecțiuni ale rețelei: Telefon – 0264.311.771, Mobil – 0732.920.086.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img