spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

În atenția Gărzii Financiare – evaziune fiscală de zeci de mii de lei la Turda

spot_img

Cititorii RefleqtMedia care au participat la reprezentațiile date de Circul Nemeth, care au loc în această perioadă la Turda, ne-au povestit despre ilegalitățile comise de reprezentanții circului.

„Totul începe de la intrare, plătești 20 de lei pe bilet și nu primești niciun bon fiscal. Intri și ai ocazia să cumperi, de la bufetul circului, diverse produse alimentare și nealimentare, nici acolo nu primești bon fiscal. În pauzele spectacolelor ai ocazia să-ți plimbi copilul cu poneii sau să faci poze cu cămilele, plătești între 10 și 20 de lei și tot nu primești bon fiscal. Practic, nu am văzut o casă de marcat în tot circul ăla. Gândiți-vă că de joi și până duminică dau șase reprezentații, la care participă cam 200 de oameni. 200 de oameni ori 20 de lei biletul ori 6 reprezentații rezultă 24.000 de lei, la care se adaugă plimbări cu poneii, popcorn, suc, vată de zahăr și toate astfel de lucruri care nu se fiscalizează. Nu e normal”, ne transmite Irina Pop din Turda.

Ca o comparație, înainte și în pauzele meciurilor susținute de Potaissa Turda pe teren propriu se pot cumpăra snack-uri și răcoritoare de la un magazin ambulant, amenajat în holul sălii. Pentru fiecare chestiuță cumpărată primești bon fiscal.

spot_img
spot_img
spot_img