spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

În atenția asociațiilor de proprietari din municipiul Turda

Primăria Municipiului Turda intenționează să demareze pregătirea documentațiilor tehnice suport pentru cereri de finanțare care vizează accesarea de fonduri europene destinate eficientizării energetice a clădirilor de locuințe.
 
Pentru întocmirea dosarului de accesare a acestor fonduri avem nevoie să inventariem asociațiile de proprietari care doresc să beneficieze de fonduri pentru anveloparea și reabilitarea clădirilor de locuințe.
 
Astfel, rugăm reprezentanții asociațiilor interesate să transmită o solicitare fie pe adresa de e-mail informatii.pmt@gmail.com, fie la Ghișeul Unic, Piața 1 Decembrie 1918 nr. 31-33.
 
În solicitare vă rugăm să precizați cel puțin următoarele: numele și adresa asociației, adresă de e-mail, numărul de apartamente al asociației și dacă blocul ce urmează a fi supus reabilitării termice conține una sau mai multe asociații.
 
De asemenea, vă rugăm să anexați solicitării un tabel cu exprimarea acordului proprietarului fiecărui apartament component al asociației, precum și precizarea calității fiecărui proprietar (persoană fizică sau persoană juridică).
 
Cererile depuse de dumneavoastră vor fi analizate în cadrul departamentului finanțări externe, după care veți fi contactați de un reprezentat al primăriei, care vă va oferi toate informațiile necesare pentru parcurgerea următorilor pași.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img