19.7 C
Turda
Monday, August 1, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIÎmbătați de o victorie mincinoasă, USR-iștii turdeni s-au dat la dezinformări

Îmbătați de o victorie mincinoasă, USR-iștii turdeni s-au dat la dezinformări

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

În timp ce omologii lor de la Cluj și București vin în fața electorilor cu „cartea” eleganței și a decenței, USR Turda s-a dedat la dezinformări, îmbătați – probabil – de falsul scor obținut la alegerile de ieri.

După ce, în campania electorală au MINȚIT spunând că primarul turdean nu asfaltează strada Margaretelor, decât dacă populația romă votează cu PSD-ul, astăzi aceiași USR-iști au remis un comunicat de presă absolut grosolan, intitulat: „primarul s-a poziționat împotriva turdenilor!”.

Partea amuzantă este că absolut nicio entitate mass-media din zona Turda – Câmpia Turzii nu au preluat acest comunicat MINCINOS de presă, dar fiindcă suntem la curent cu strategiile de manipulare a credulilor, pe care le „joacă” USR Turda, am decis să luăm atitudine, pentru a dezavua aceste tentative FALSE de denigrare și de manipulare.

În primul rând, primarul Municipiului Turda nu numai că nu s-a poziționat împotriva turdenilor, ci a adus cele mai multe fonduri din istoria municipiului.

Tot Cristian Matei și echipa sa au rezolvat finanțările pentru Castrul Roman, pentru PMUD, pentru reabilitarea școlilor turdene, pentru Sala Polivalentă, pentru Parcul Obeliscului.

Aceeași echipă din jurul primarului turdean a adus Eurovision la Salina Turda, a transformat Festivalul de Teatru într-unul internațional

În al doilea rând, de mai bine de 20 de ani, în cartierul Industrial al Turzii n-a fost asfaltat, iar acum au început lucrările de asfaltare.

În al treilea rând, USR Turda a fost partidul care s-a poziționat împotriva turdenilor, contestând asfaltările din cartierul Primăverii.

Tot USR Turda s-a poziționat împotriva turdenilor, în condițiile în care apropiatul USR-ului, Andrei Suciu tace chitic în ceea ce privește JAFUL DE LA ZOO TURDA.

Aceiași USR Turda, prin vocea T9 au contestat finanțarea de la bugetul local a clubului AHC Potaissa Turda, unde evoluează peste 300 dintre copiii turdenilor.

În ceea ce privește manipulările USR Turda, în vreme ce ei MINȚEAU (prin vocea T9) că primarul turdean nu asfaltează strada Margaretelor, iată că – în realitate, lucrările pe acea stradă continuă, iar strada Margaretelor va fi asfaltată, pentru prima dată în istorie.

Un alt exemplu a fost acela privind „cortul de semnături”, de care USR Turda se plângea că și-a fost desființat abuziv, când defapt nu era un cort de strângere a semnăturilor, ci o modalitate mascată de a-și face campanie electorală.

Cât despre această victorie cu care s-au îmbătat Turdean, Rigman și restul … numai niște ageamii într-ale politicii și-ar putea cânta singuri victoria, în contextul politic actual, în care valoarea politicienilor locali nu a contat, ci singurele lucruri importante au fost opoziția față de Dragnea, Dăncilă și Tăriceanu.

Defapt și de drept, singurul lider politic din Turda de astăzi este Cristian Octavian Matei, iar PNL, USR și PLUS, oricâte valuri de susținere națională ar avea ei, la Turda le lipsește un lider, o viziune, o strategie….

Cât despre investigații și dezvăluiri despre USR Turda și membri lor … acestea vor începe în curând.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: