fbpx
spot_img
HomeȘtiri din zonăMihai ViteazuÎi fortye fain la Cluj! A stat 2 săptămâni în izolare DEGEABA,...

Îi fortye fain la Cluj! A stat 2 săptămâni în izolare DEGEABA, după ce i s-a PIERDUT testul Covid-19

- Advertisement -

O femeie din comuna Mihai Viteazu a trecut printr-o experiență pe cât de dramatică, pe atât de condamnabilă.

După ce a stat 5 zile cu simptome, personalul de ambulanță care a venit să-i recolteze probe Covid-19 … i-a pierdut testul Covid-19.

”Va prezint urmatoarea situatie deoarece nu mai stiu ce sa fac iar  aceasta situatie este inadmisibila. Sunt deja 13 zile de la debutul simptomelor si nu reusesc sa obtin nici o informatie.  

Locuiesc in Mihai Viteazu, judetul Cluj. 

In data de 02.11.2020, la indrumarea medicului de familie, am sunat la DSP pentru ca aveam simptome specifice COVID. DSP m-a redirectionat catre serviciul de urgenta 112, iar ambulanta a ajuns la mine pentru efectuarea testului dupa 5 zile de la apelul meu, in 06.11.2020 – recoltarea facandu-mi-se doar mie nu si partenerului cu care locuiesc, pe motiv ca nu are simptome.

Mi s-a transmis de catre personalul de pe ambulanta ca voi primi rezultatul in 48 de ore, iar in caz contrar sa contactez eu serviciul de ambulanta cu codul de testare cj86732 pentru a afla rezultatul.

Incepand de luni 09.11.2020, i-am contactat de 2 ori pe zi pe cei de la ambulanta la numarul de telefon 0264433240 si in fiecare zi mi s-a transmis ca nu au rezultatul meu. Am sunat de asemenea si la numarul DSP dedicat COVID 0214144464 si nici cei de acolo nu m-au putut ajuta. 

In 11.11.2020 mi s-a spus de catre Ambulanta ca suna la laborator sa afle ce s-a intamplat si revin cu un telefon, lucru care nu s-a mai intamplat.

In 12.11.2020 am sunat din nou ca sa aflu rezultatul testului si am fost informata ca sunt 13 cazuri printre care si eu, la care nu se gasesc rezultatele nicaieri. 

Azi, 13.11, cei de la Ambulanta mi-au spus ca in continuare nu gasesc testul si sa sun din nou la 112 sa mi se faca o noua recoltare – ceea ce este absolut irelevant dupa 2 saptamani de tratament cand eu nu mai am nici un simptom, iar DSP ma informeaza ca este ca si cum nu mi s-ar fi facut niciun test. 

V-as ruga sa mediatizati aceasta situatie macar sa nu mai pateasca si altii ca mine.”, a declarat femeia pentru TurdaNews.

 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Senatorul, Mihai Goțiu, vine la Câmpia Turzii – tu ce întrebări...

0
USR-istul, Mihai Goțiu, este primul senator din județul Cluj care organizează audiență, în această legislatură, la Câmpia Turzii. Renumit pentru implicarea sa în probleme de...

Comentarii

%d bloggers like this: