Iată toate motivele pentru care organizarea semifinalei Eurovision la Salina Turda este o mega-idee

spot_imgspot_img

Când spui „Eurovision” spui „prestigiu muzical în Europa”, iar când spui „Salina Turda” vorbești despre spectaculozitatea unui proiect european care a transformat Turda într-un punct extrem de atractiv pe harta turismului european.

Astfel, ideea organizării semifinalei Eurovision în municipiul Turda, mai precis la Salină pune bazele unui adevărat trend de dezvoltare și promovare turistică de care se va bucura orașul condus de Cristian Matei.

Iată deci toate motivele pentru care organizarea semifinalei naționale Eurovision în Salina Turda este o idee de mare efect:

1. Premieră în televiziunea românească.

Semifinala Eurovision va marca prima transmisiune LIVE a unei televiziuni din România de la peste 100 de metri sub pământ. Este vorba despre o reușită în mass-media pe care TVR Cluj o are în propriile mâini și care, dacă va fi realizată ca la carte, va demonstra două lucruri: 1. Romeo Couți și echipa lui sunt niște super-profesioniști, iar TVR Cluj este regina stațiilor teritoriale; 2. TVR rămâne televiziunea românească de prim rang, cu cea mai bună logistică, cea mai performantă aparatură, cei mai buni oameni de TV.

2. Premisele unor ample evenimente.

Dacă recepția semifinalei va fi cum se cuvine și dacă feedbackul primit de la populație va fi așa cum se așteaptă organizatorii, atunci ideea de „Untold Turda” devine din ce, în ce, mai probabilă. Totodată, în culise se discută de o finală națională Eurovision 2019 la Turda – ceea ce ar reprezenta un mega-succes și o oportunitate maximă de promovare la toate nivelurile a municipiului Turda.

3. Prezență europeană la Turda

N-au trecut nici trei luni decând membri Comisiei Europene au vizitat Salina Turda. Ei bine, având în vedere că Eurovision este organizat de European Broadcasting Union, e clar că anumiți reprezentanți ai colosului de presă vor fi în Salina Turda. Ce-nseamnă asta? Păi nici mai mult, nici mai puțin decât încă o doză de prestigiu pentru orașul nostru.

4. Sute de vedete pe metru pătrat

Știți că Salina Turda a avut cam 700.000 de vizitatori în 2017? Ei bine, la Semifinala Eurovision nu vor fi atâția … nici n-au cum să fie, dar va fi crema cremelor din showbizz-ul românesc – o oportunitate unică pentru dezvoltarea Turzii. Păi cum așa? Păi simplu: să zicem că un impresar care doar a tranzitat Turda vine și vede orașul mai în detaliu … mai poartă și o discuție cu primarul turdean sau cu oamenii din anturajul acestuia și află că Turda este un oraș emergent, în care investitorii sunt mai mult decât bine primiți. E de ajuns ca acest lucru să se întâmple pentru ca respectivul impresar fie să dezvolte, în nume propriu, o afacere sau o lucrare la Turda, fie să anunțe pe altcineva, care dispune de fondurile necesare.

Așadar, dragi cititori, credem că e lesne de înțeles de ce RefleqtMedia susține, din toate puterile, organizarea evenimentului la Turda și-i felicită pe Cristian Matei și colaboratorii săi pentru ideea maxim de binevenită de a face Turda mare, din nou!

spot_img
%d